Succesvol Passend Voetbal 3v3 toernooi

Zo het zit er op ! En hoe ! Het 3 tegen 3 Passend Voetbal toernooi bij SV Wilhelminaschool is geslaagd. Ondanks de hoge temperaturen waren er op donderdag 19 april 24 spelers aanwezig uit Almelo, Hengelo en Enschede. Verdeeld in twee poules speelden zij eerst een volledige competitie tegen elkaar.

Doelstelling van dit toernooi was naast het sportieve aspect ook het wennen aan het spelen van wedstrijdjes tegen onbekende spelers. Ik kan wel zeggen dat ik ontzettend trots ben dat juist dit laatste ontzettend goed is gelukt. Je mag wel stellen een voorbeeld hoe spelers met elkaar dienen om te gaan.

De wedstrijden werden zonder scheidsrechter, maar met spelbegeleider (Bob en Moreno) gespeeld. iets dat zeer goed beviel want kinderen kunnen heel goed samen tot een oplossing komen.

In een aantal spannende wedstrijden werd fanatiek gestreden en uiteindelijk was dit de eindstand:

1: Enschede 1
2: Enschede 2
3: Almelo 1
De teams uit Hengelo werden 4, 5 en 6

Voor drie spelers was er een aanmoedigingsprijs die beschikbaar is gesteld door Heracles Almelo. Ryan, Max en Storm gingen er met een mooi Heracles aandenken vandoor. De overige spelers verdienden een medaille voor hun geweldige prestatie !

Dit toernooi is zeker de moeite waard om na de zomer te herhalen.

Een groot compliment aan de spelers, ouders en begeleiders. Dank aan SV Wilhelminaschool voor de gastvrijheid !