Passend voetbal op Sportmarkt Almelo

Dit jaar zal op zondag 24 september 2017 de Almelose Sportmarkt worden gehouden. Ook Prosoc Passend Voetbal zal aanwezig zijn op de Sportmarkt , welke in de binnenstad van Almelo wordt gehouden.

De Sportmarkt start om 12:00 uur en de eindtijd is om 17:00 uur (koopzondag). Naast de koopzondag is er ook de Almeloallee die voor het eerst in de binnenstad start. Al met al een hele goede reden om te komen kijken bij de Almelose Sportmarkt.

Wij zullen op de volgende tijden een aantal clinics geven.

12:00 – 12:45                     ATC Veenhorst & Passend voetbal

13:30 – 14:15                     ATC Veenhorst & Passend voetbal

15:00 – 15:45                    ATC Veenhorst & Passend voetbal

Passend Voetbal is wil ieder kind, dat niet in het reguliere voetbal zijn of haar plekje heeft gevonden, een kans bieden om te voetballen

Kinderen en jong volwassenen met autisme, ADHD, een licht motorische beperking of gedragsproblemen zijn bij ons welkom. We hebben samen met Prosoc het doel de kinderen, daar waar mogelijk, voor te bereiden op het reguliere voetbal en als dit niet kan, een vangnet te creëren waarbij de kinderen onderling kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen

dsc_0065Ook als een kind dreigt uit te vallen bij het reguliere voetbal, kan passend voetbal een middel zijn om op termijn weer aan te kunnen sluiten bij het reguliere voetbal.

Tevens kan passend voetbal er aan bijdragen dat de kinderen en jong volwassenen een beter zelfbeeld krijgen, betere sociale omgang leren en betere resultaten op school behalen. Resultaten van Prosoc uit het verleden laten zien dat van de 56 kinderen die sinds september 2014 gestart zijn, er 7 het weer prima doen in het reguliere voetbal. Ook is bij een aantal kinderen medicijn gebruik gehalveerd of zelfs volledig gestopt.

DSC_0104Prosoc biedt, namens Passend Voetbal, trainingen aan in een veilige omgeving waarbij Veiligheid, Plezier en Discipline de sleutels zijn tot succes. Nu in Almelo, Hengelo en Enschede, Losser en Haaksbergen maar binnenkort ook elders in Twente te vinden.

Interesse? Bel met 0645467595 of email: info@passend voetbal.nl