Passend voetbal voor iedereen !

Passendvoetbal wil dat ieder kind dat niet in het reguliere voetbal zijn of haar plekje heeft gevonden, een kans bieden om te voetballen.

Alle kinderen en jong volwassenen met autisme, ADHD, licht motorische beperking, verstandelijke beperking of met gedragsproblemen zijn bij ons welkom. Wij hebben samen met Prosoc als doel om de kinderen voor te bereiden op het reguliere voetbal daar waar mogelijk en als dit niet kan een vangnet te creëren waarbij men onderling kan trainen en wedstrijdjes kan spelen.

DSC_0104Ook als een kind of jong volwassene dreigt uit te vallen bij het reguliere voetbal kan passend voetbal de uitkomst zijn om binnen korte tijd weer aan te sluiten bij het reguliere voetbal.

dsc_0065Tevens willen wij de kinderen en jong volwassenen een beter zelfbeeld, betere sociale omgang en betere resultaten op school bieden. Resultaten van Prosoc uit het verleden tonen aan dat er van de 56 kinderen sinds september 2014 al zeven kinderen het prima doen in het reguliere voetbal. Tevens is bij een aantal kinderen het medicijn gebruik gehalveerd of zelfs volledig gestopt !

Prosoc biedt namens Passend Voetbal trainingen aan in een veilige omgeving waarbij Veiligheid, Plezier en Discipline de pijlers zijn van het succes.Nu in Almelo, Hengelo en Enschede, maar binnenkort ook elders in Twente te vinden.

Interesse ?   Bel met 0645467595 of email : info@passendvoetbal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *